Förskolepadda

Välkommen till Förskolepadda!

sarah wolf näsströmJag som har denna sida heter Sarah Näsström och jag jobbar som pedagogisk utvecklingsledare  för förskolorna i Strängnäs kommun. Mina fokusområden är IKT och NT. Jag var en av tolv deltagare i Strängnäs kommuns första iPad-projekt som startade 2011. I samma veva skapade jag denna sida som då innehöll guider för pedagoger med liten datavana om hur man kan jobba med iPad i förskolan.

Idag är guiderna borta, men bloggdelen ligger kvar. Förskolepadda är min loggbok, där jag skriver av mig lite kring det som är en del av mitt arbete; digital teknik i förskolan. Det jag skriver är mina personliga tankar och erfarenheter, ingen vetenskap således. Gamla inlägg känns snabbt just gamla, men jag ser ett värde i att de ligger kvar.

Jag driver ett kreativt återvinningscenter kallat Återverket som du kan följa på Instagram: aterverket, eller på facebook: Återverket i Strängnäs.

© Sarah Näsström, September 2011. Samtliga foton och filmer på denna sida är mina privata och får ej användas i annat sammanhang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s