Den här bloggen…

SÅ många gånger som jag bestämt mig för att radera den här bloggen för gott! Men varje gång har jag börjat läsa inläggen, framförallt de från långt tillbaka i tiden, och då går det liksom inte att radera den. Det här har blivit ett tidsdokument för mig, en viktig del av den utvecklingsresa jag har fått vara med om tillsammans med en massa andra människor i förskolorna i Strängnäs kommun. 

När jag vill radera den är det för att jag tycker att inläggen känns pinsamma och daterade, men det är väl lite så det är med just digitalisering; allt sker i en rasande fart och det som var nytt och spännande ett år är gammalt redan nästa år. Å andra sidan spelar det inte så stor roll om det är gammalt eller nytt så länge det fungerar. Så jag har bestämt mig för att låta bloggen finnas kvar lite till, och eftersom jag ska ha den kvar ska jag även sköta om den och skriva lite. 

Och så är det det här med namnet på bloggen. Förskolepadda kändes lite kul 2011, men nu.. äsch, det var ju då. Den får heta Förskolepadda lite till. Så, välkommen till min gamla blogg som ska få nytt liv!

IMG_9220

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s