Mental Note

Igår redovisade jag min PIM-femma (den här hemsidan) och det kändes lite vemodigt att pimmandet är över. Det är fantastiskt roligt att under redovisningen få ta del av alla fina filmer baserade på pedagogiska minnen. Jag blir inspirerad och får massor av tips och idéer. Roligt att se vilket engagemang det finns i våra förskolor.

Det är alltid lika roligt att kolla om det kommit in något nytt på jobbpaddan. Eftersom vi är en ganska stor grupp droppar det in lite nya appar då och då. En,för mig, ny app kom idag, och det är en alldeles underbar liten app: Mental Note for iPad – the digital notepad Den är det perfekta verktyget för dig som jobbar med pedagogisk dokumentation! På mindre än en minut har du skapat ett dokument med bild, ljud och text. Sedan kan du maila dokumentet eller dela i Dropbox. Lätt som en plätt. Om någon missat den här appen så måste den kollas in!

Ja, och så har ju Toca Hair Salon- Christmas Gift kommit idag! Här får man chansen att snygga till både tomten och julgranen. Rolig, snygg och redan uppskattad hos oss. Julstämning i paddan, vackert! ; )

/Sarah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s